Zi de zi vorbim despre ADIENT TRIM Pitești ca despre o echipă – colege și colegi harnici, care lucrează împreună pentru a își face un viitor mai bun.

De 8 martie vorbim despre voi, cele a căror pricepere a ajutat ADIENT să devină un nume în industria tapițeriilor auto și a căror muncă este apreciată în nenumărate țări.

Despre voi, femeile care își iubesc meseria, fără a uita vreo clipă de cei dragi. Femei curajoase, puternice, frumoase, care merită să fie sărbătorite.

Despre voi, mame iubitoare, care se gândesc la viitorul copiilor şi al familiei lor şi contribuie la binele acestora, pe termen lung. Despre voi, fetele care aţi venit la ADIENT de pe băncile şcolii, să învăţaţi aici o meserie.

Despre voi, Maria, Flori, Elena, Violeta, Silvia, Luminiţa, Viorica, Mădălina, Lori, Gina, Alina sau Cristina, alături de toate celelalte nume pe care le rostim în fiecare zi, indiferent de tură.

Vouă, vă mulţumim că ne sunteţi alături la ADIENT TRIM Piteşti. Împreună suntem o echipă puternică şi succesul nostru vi se datorează!

Conducerea ADIENT TRIM Pitești

Comments

comments