La mulți ani, Mioveni! Ziua Oraşului – 535 de ani de la prima atestare documentară

376 views

La mulți ani, Mioveni! Ziua Oraşului – 535 de ani de la prima atestare documentară.

La mulți ani tuturor celor care astăzi își aniversează onomastica!
Comunitatea din Mioveni îmbracă astăzi haine de sărbătoare, onorându-și protectorii spirituali, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, bucurându-ne cu smerenie de hramul Catedralei care le poartă numele şi totodată, sărbătorind Ziua Oraşului Mioveni – 535 de ani de la prima atestare documentară.

Dragi locuitori ai orașului, în nume personal și în numele Consiliului Local, vă dorim succese în activitatea zilnică, perseverenţă şi performanţă, pentru că doar împreună putem contribuim la progresul, prosperarea şi promovarea oraşului nostru.

Fie ca această zi de sărbătoare să aducă pentru fiecare dintre noi o sursă de bucurie şi un îndemn de a fi mai buni, mai toleranţi şi mai activi la viaţa comunităţii, astfel încât, Mioveniul de mâine să fie unul modern și prosper, cât mai atractiv pentru generaţiile care vin.

În această zi deosebită, cu o încărcătură spirituală aparte, merită să ne gândim doar la lucrurile frumoase pe care ni le oferă Mioveniul, la evenimentele care ne-au făcut inima să tresare de bucurie, la realizările care ne unesc.

Urez tuturor locuitorilor oraşului multă sănatate şi bucurii, iar celor care astăzi își sărbătoresc onomastica, le doresc o zi minunată și o viață plină de fericire și realizări!
La mulți ani, MIOVENI”, este mesajul transmis de primarul Ion Georgescu.

Comments

comments