În fiecare an, pe 20 iulie, lumea creştin ortodoxă îl sărbătoreşte pe Sfântul Ilie, cel aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, după trei ani şi jumătate de secetă, dar şi ca divinitate populară a Soarelui şi a focului, atestată prin numeroase tradiţii şi datini.

La mulţi ani tuturor argeşenilor numiţi după Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanu! Să aveţi parte de sănătate, fericire şi împliniri! O zi aşa cum vă doriţi!
Cabinet parlamentar – Deputat Dănuţ Bica, Circumscripția electorală nr. 3 Argeș

La mulţi ani cu fericire, împăcare sufletească şi sănătate tuturor celor care îşi serbează ziua numelui de Sfântul Ilie!
Gabriel Bratu, manager Centrul Cultural Mioveni

Fericire, sănătate, împliniri nenumărate! La mulţi ani tuturor celor care se sărbătoresc de Sfântul Ilie!
Conducerea Clubului Sportiv Mioveni

Cu ocazia zilei numelui, de Sfântul Ilie le urez tuturor locuitorilor din comuna Râca multă sănătate, noroc şi bucurii alături de cei dragi. La mulţi ani!
Primar, Georgel Burcea

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. La mulţi ani de Sfântul Ilie tuturor locuitorilor din comuna Bradu!
Primar, Dănuţ Stroe

De ziua numelui, de sărbătoarea Sfântului Ilie, le urez tuturor locuitorilor comunei Ungheni multă sănătate, împliniri şi bucurii alături de cei dragi! La mulţi ani!
Primar, Iulian Miu

La mulţi ani cu fericire, împăcare sufletească şi sănătate tuturor locuitorilor din Topoloveni care îşi serbează ziua numelui de Sfântul Ilie!
Primar, Gheorghiţă Boţârcă

Cu prilejul sărbatorii Sfântului Ilie, le urez tuturor sărbătoriţilor din comuna Stolnici sănătate, linişte şi fericire! La mulţi ani!
Primar, Sevastian Pupăză-Roşu

Cu ocazia sărbătoririi zilei numelui, de Sfântul Ilie le urez locuitorilor din Tiţeşti multă sănătate şi multe realizări. La mulţi ani!
Primar, Gheorghe Savu

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Le urez locuitorilor din comuna Albeştii de Argeş o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!
Primar, Gabriel Popa

Cele mai frumoase flori şi cele mai sincere urări pentru locuitorii comunei Bogaţi care îşi sărbătoresc ziua numelui de Sfântul Ilie! La mulţi ani!
Primar, Ion Gârleanu

Cu ocazia sărbătoririi numelui, de Sfântul Ilie le urez locuitorilor comunei Poiana Lacului multă sănătate şi multe realizări. La mulţi ani!
Primar, Ion Dumitrache

Cu ocazia sărbătoririi zilei numelui, de Sfântul Ilie le urez locuitorilor din Dârmăneşti multă sănătate şi multe realizări. La mulţi ani!
Primar, Emilian Ciolan

Cele mai frumoase flori şi cele mai sincere urări pentru locuitorii comunei Căldăraru care îşi sărbătoresc ziua numelui de Sfântul Ilie! La mulţi ani!
Primar, Ionuţ Rîcanu

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Le urez locuitorilor din comuna Bascov o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!
Primar, Gheorghe Stancu

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească şi sănătate tuturor locuitorilor din Valea Iaşului care îşi serbează ziua de nume de Sfântul Ilie!
Primar, Nicolae Barbu

Sănătate, fericire şi un sincer „La mulţi ani” tuturor locuitorilor comunei Buzoeşti care îşi serbează onomastica de sărbătoarea Sfântului Ilie!
Primar, Ion Tănase

Comments

comments