Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Primăria Aninoasa urează tuturor locuitorilor comunei sărbători fericite cu bucurii şi iîmpliniri alături de cei dragi! Un An Nou mai bun şi mai frumos! La mulți ani!
Primar, Ştefan Benonie

Primăria Buzoeşti urează locuitorilor comunei sărbători minunate şi un An Nou generos, cu bucurii şi împliniri pe măsura viselor! La mulţi ani!
Primar, Ion Tănase

Primăria Merişani urează locuitorilor comunei sărbători fericite! Să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă. Un An Nou mai bun! La mulţi ani!
Primar, Marius Luigi Ionescu

Primăria Lunca Corbului ureză locuitorilor ca Sărbătorile de Iarnă să le aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor! Un An Nou mai bun, mai împlinit şi mai frumos! La mulți ani!
Primar, Gheorghe Drăgan

Primăria Şuici urează locuitorilor comunei sărbători fericite! Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. Un An Nou mai bun şi mai frumos!
Primar, Constantin Iatagan

De Sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere! Un An Nou mai bun şi mai frumos! La mulţi ani!
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş
Preşedinte, Corneliu Sorescu

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire.Un An Nou mai bun şi mai frumos tuturor argeşenilor! Sărbători fericite! La mulţi ani!
Florin Păcioianu, manager Drum Construct Logistik

Primăria Râca ureză locuitorilor ca sărbătorile de iarnă să le aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor! Un An Nou mai bun, mai împlinit şi mai frumos! La mulți ani!
Primar, Georgel Burcea

Primăria Bradu urează locuitorilor comunei sărbători fericite! Să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă. Un An Nou mai bun! La multi ani!
Viceprimar, Florin Frătică

Fie ca Sărbătorile de Iarnă să vă aducă bucurie, speranţă şi dragoste. Un An Nou mai bun şi mai frumos tuturor argeşenilor!
Gheorghe Alecsei, manager Aqva Termo Sanit

Vă doresc din tot sufletul, săbrbători fericite şi toate dorinţele să vi se împlinească! Un An Nou mai bun şi mai frumos tuturor argeşenilor!
Gheorghe Badea, manager GIC

Comments

comments