La meciul din 7 august, fanii echipei FC Argeș primesc un cadou special de aniversare

Cu ocazia aniversării, în data de 6 august 2021, a 68 de ani de la înființarea echipei, clubul FC Argeș și municipalitatea piteșteană au răspuns solicitării suporterilor echipei și pun la dispoziția fanilor locuri cu intrare gratuită la meciul din data de 7 august, dintre FC Argeș și FC Rapid București, situate la Peluza Nord a Stadionului „Nicolae Dobrin”, unde va avea loc întâlnirea sportivă de sâmbătă.

Singura condiție pentru ocuparea unui astfel de loc este purtarea tricoului FC Argeș sau a unei costumații în culorile alb-violet.
Fanii și-au anunțat intenția de a se aduna, înainte de plecare, în Piața Primăriei, urmând a se deplasa apoi, grupat, spre stadion.

Suporterii care doresc să participe la meciul de sâmbătă, din Pitești, trebuie să respecte măsurile de prevenție impuse de contextul pandemic actual, conform cărora persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal sunt:
Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

FC Argeş Piteşti a fost fondat în anul 1953 sub numele de Dinamo Piteşti, debutând în prima divizie în anul 1961. A fost una dintre echipele de vârf ale anilor ’70, reuşind să câştige două titluri de campioană în anii 1972 şi 1979.
În cei 68 de ani de existenţă, FC Argeş s-a remarcat nu numai prin cele două titluri de campioană a României sau prin participările în cupele europene, ci şi prin faptul că a dat fotbalului românesc jucători de mare valoare. Este recunoscut la nivel naţional faptul că FC Argeş este o pepinieră de fotbalişti, în fiecare an doi-trei devenind protagonişti ai Diviziei A. Tot FC Argeş a dat şi doi dintre cei trei mari fotbalişti ai României, din toate timpurile: Nicolae Dobrin şi Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here