Societatea Apă Canal 2000 Sa participă activ la educaţia copiilor în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, folosirea raţională a acesteia, protejarea mediului înconjurător, respectul pentru natură. În acest scop a fost conceput Programul educaţional Piky, care a debutat în anul 2003. De atunci şi până în prezent au avut loc mai multe acţiuni la care au participat elevi din judeţul Argeş.

Piky, mascota Apă Canal 2000 SA face parte din viaţa elevilor din judeţ de 12 ani, ei fiind implicaţi în diferite proeicte educaţionale. Astfel, reprezentanţii Apă Canal 2000 au ţinut să-l celebreze şi în acest an pe Piky prin diferite acţiuni educaţionale la care au participat mai mulţi elevi ai şcolilor din Argeş.

Elevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială Băbana, Şcoala Primară Slătioarele şi de la Asociaţia Orfanii 2003 – Centrul Social de Zi „Copiii de lângă noi”, au participat pe 3 iunie la activităţi educaţionale şi sportive, organizate de reprezentanţii Apă Canal 2000 SA în parcul Ştrand sub denumirea „Învăţăm şi ne jucăm cu Piky!”.

Copiii participanţi au desenat pe asfalt diverse desene semnificative evenimentului pentru care au fost şi premiaţi. La finalul acţiunii, toţi copiii participanţi au fost plimbaţi gratis cu trenuleţul din Parcul Ştrand.

Tot în acest sens, de a marca 12 ani de existenţă a mascotei Piky, reprezentanţii Apă Canal au mai organizat în aceeaşi zi şi o acţiune a porţilor deschise la Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, unde mai multe grupuri de elevi au putut să viziteze şi să se documenteze despre serviciul acesta de furnizare a apei potabile.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI