La Hârsești a fost inaugurată cea mai modernă sală de sport

0
111
Joi, la Hârsești, a fost inaugurată una dintre dintre cele mai frumoase investiții din localitate, Sala de Sport, proiect ce completează realizările tânărului și inimosului primar, Ionel Moloiu.
După două mandate de succes, edilul Moloiu a primit din nou girul concetățenilor săi pentru a continua pe drumul început. Pentru că, în cei 8 ani, de când gospodărește comuna, promisiunile sale au fost mereu transformate în realitate.
Dacă până în anul 2008 hârseștenii cereau asfalt, apă, canalizare, iluminat de calitate, astăzi beneficiază de toate aceste utilități, prin proiectele câștigate și realizate consecvent și ambițios de către primul-gospodar al comunei.
Acesta a reușit să construiască și un pod nou, de mare tonaj, un sediu al administrației publice locale, dar și să reabiliteze/modernizeze școala, grădinița, căminul cultural, instituție pe care a și dotat-o cu scenă exterioară, costume populare, instrumente muzicale, stație de sonorizare, sistem de lumini, accesorii necesare.
Acum a venit rândul sălii de sport să fie dată spre folosință elevilor și locuitorilor comunei. Mai sunt însă multe proiecte de termina și o mulțime de planuri de viitor: extinderea canalizării, asfaltarea drumurilor locale, modernizarea iluminatului public, terminarea introducerii rețelei de gaze naturale, având în vedere că am obținut deja avizul de racordare de la Trans Gaz, iar proiectul se află acum în faza de implementare, terenuri de joacă pentru copii și amenajare a unui teren de fotbal.

Printre invitați s-au numărat președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, senatorul Cristina Stocheci, administratorul județului Cristi Puiu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, directoarea Școlii Populare de Arte Pitești Elena Iagăr, primarul comunei Stolnici Sevastian Pupăză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here