De ieri, 15 martie, la Bradu s-a deschis centrul de vaccinare împotriva COVID-19, la Baza Sportivă. La centrul din Bradu se folosește vaccinul Moderna. Autoritățile locale din Bradu au asigurat amenajarea centrului în incinta sălii de sport. Programul este zilnic, de la ora 08.00 – 20.00 și este asigurat de 7 medici, 9 asistente și trei registratori. Responsabil din partea Primăriei Bradu este Ionuț Nae, iar medic coordonator Doina Zaharia. Aici vor fi vaccinați atât locuitorii din Bradu, cât și cei din localitățile învecinate.

Centrul de vaccinare este alcătuit din cinci încăperi, potrivit spuselor responsabilului din partea Primăriei, Ionuț Nae: sală de așteptare, recepție, triaj, sală de vaccinare, sală post-vaccinare, vestiar, dar și un hol cu un circuit unic direcțional. De asemenea, o suprafață de 60 de mp este amenajată cu panouri separatoare. Primăria Bradu a asigurat toate dotările necesare centrului: frigider, scaune speciale, dozatoare de apă, chiuvete, dulapuri, birouri, mese.

Realizarea centrului de vaccinare din Bradu este făcută în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, din bugetul Primăriei.

Comments

comments