Singurul consilier județean premiat în 2014 la Strasbourg de către forurile europene pentru activitatea excepțională desfășurată în cadrul CJ Argeș a anunțat că la alegerile din 5 iunie va candida pentru funcția de consilier județean din partea Partidului pentru Argeș și Muscel.

Acesta s-a declarat dezamăgit de direcția în care se îndreaptă PSD Argeș, de lipsa de comunicare și activitate din cadrul acestei formațiuni politice, astfel că a ales să își continue activitatea alături de Mircea Andrei și PAM. ”Sunt încântat că astfel de oameni valoroși și cu o vastă experiență administrativă aleg Partdiul pentru Argeș și Muscel. Asta ne confirmă încă o dată că ne-am atins scopul – de a forma o echipă puternică, o echipă alături de care să reprezentăm interesele argeșenilor” – a declarat Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel.

”Intenționez să candidez la alegerile din 5 iunie tot pentru funcția de consilier județean. După cum mă cunoaște toată lumea sunt serios, corect și consecvent. Voi candida de la Partidul pentru Argeș și Muscel datorită faptului că a fost singurul partid la care am găsit deschidere și am văzut că se intresează de ce se întâmplă în Argeș și Muscel îndeosebi. Sper ca experianța acumulată de-a lungul celor șase manadate de consilier județean să aducă un plus echipei PAM și totodată un plus județului Argeș la capitolul administrație, colaborări internaționale și atragere de fonduri nerambursabile. În ceea ce privește PSD, nu am mai fost contact de ei și am considerat că nu mai au nevoie de mine în viitor, chiar dacă activitatea mea din ultimii ani a fost cu multe succese si am primit diploma de la Strasbourg pentru proiectele desfășurate. Am decis să găsesc oameni mai comunicativi și un partid care să se intereseze real de soarta județului, astfel am ajuns la discuțiile cu domnul președinte Mircea Andrei de la Partidul pentru Argeș și Muscel. Cred că o astfel de politică, de județ, este ideală pentru interesele comunităților noastre și ale cetățenilor noștri. Vă spune asta un om extrem de ancorat în viața socială a județului. Din data de 5 iunie îmi voi continua proiectele alături de această echipă și sunt convins că rezultatele vor fi și mai bune” – a declarat consilierul județean Leonard Soare.

Comments

comments