La Albeştii de Argeş se reabilitează dispensarul comunal. Bilanţul conducerii actuale a comunei Albeştii de Argeş, la mai puţin de trei ani de mandat, arată foarte bine şi a fost lăudat şi de Conducerea Consiliului Județean Argeș.

Cele mai importante realizări in Albeștii de Argeş sunt legate de infrastructura școlară: reabilitarea Școlii Generale clasele I-IV sat Dumirești, reabilitarea şi modernizarea grupului sanitar și reparația acoperișului la Școala Gimnazială Albeștii – Pământeni, amenajarea spațiului și dotarea cu centrală termică a Școlii Gimnaziale Albeștii – Pământeni. Astfel, în acest moment, toate şcolile au toaletele în interior.

Prin programul guvernamental PNDL II, cu cofinanțare de la CJ Argeș, este în stadiu avansat de execuție proiectul de extindere a sistemului de alimentare cu apă, procentul fiind de 80%.

De asemenea, prioritatea anului 2019 o reprezintă reabilitarea dispensarului comunal, asta după ce va fi efectuată o expertiză a actualei clădiri. În funcție de rezultatul expertizei, fie va fi reabilitată actuala clădire, fie va fi construit unul nou într-o altă locaţie.

Comments

comments