La 1 septembrie, odată cu încheierea anului şcolar, profesorii pot să îşi depună dosarele de pensionare

La 1 septembrie, odată cu încheierea anului şcolar, profesorii pot să îşi depună dosarele de pensionare. Casa de Pensii Argeş face precizări cu privire la modalitatea de depunere a dosarelor de pensie la data de 1 septembrie 2020 pentru cadrele didactice titulare, ca urmare a încheierii anului de învățământ preuniversitar 2019-2020.

Din motive de siguranta medicala, legate de prevenirea raspandirii si infectarii cu COVID – 19, precum si in scopul eficientizării activității de inregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor de pensie si a reducerii timpului de așteptare, Casa Judeteana de Pensii Arges informeaza:

Inregistrarea cererilor de deschidere a drepturilor de pensie se poate realiza si telefonic, la numerele 0248.610.115 si 0248.222.393.

Aceasta inregistrare consta in preluarea datelor personale si a numarului de telefon de catre un operator, care va comunica numarul de inregistrare solicitantului, urmand ca ulterior, cererea si documentatia in original (cartea de munca, adeverintele privind sporurile permanente, conditiile superioare de munca si alte documente prevazute de normele de aplicare a legii) si in copie (actele de stare civila, cartea de munca, etc), sa fie transmisa in plic sigilat, prin intermediul CN Posta Romana SA, cu confirmare de primire la Casa Judeteana de Pensii Arges, str. I. C. Bratianu, nr. 38, Pitesti, jud. Arges.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here