L-au apucat dracii pe un preot din Suseni. Îşi vâră şi el coada în alegerea viceprimarilor din Piteşti. Piei, Satană!

Încurcate sunt căile Domnului. Preotul paroh de la biserica din satul Cerşani, comuna Suseni, Aurel Ion, nu mai poate să doarmă noaptea de grija alegerii celor doi viceprimari de la Primăria Piteşti, care în opinia sa trebuie să fie de la PNL şi USR PLUS.

Din acest motiv, sâmbătă dimineaţa, la ora când e somnul ăl mai dulce, pe la 3 şi 30, popa Aurică începe să-i afurisească pe Facebook pe colegii de la ePiteşti.ro pentru că au lansat un sondaj de opinie prin care piteştenii votau pe cine şi-ar dori ca viceprimar.

În predica sa pe Facebook, despre cei de la ePiteşti.ro, preotul îi blesteamă, la pachet cu PSD-ul, şi pe primarul Gentea şi consilierul local Dumitru Tudosoiu, dar şi o parte a presei care încearcă, în opinia lui, să-i “timoreze” pe consilierii PNL şi USR PLUS.

Zău aşa părinte!!! Mai cu smerenie şi bunăvoinţă, nu cu aroganţă şi tupeu că pari enoriaş la USR.

Înalt Prea Sfinţite Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, suntem şi noi de acord că preoții nu sunt niște sfinți, dar nu-i lăsaţi nici să devină agenţi electorali… Doamne ajută!

Redăm mai jos “pomelnicul” preotului Aurel Ion:
MANIPULARE DE TIP PSD.
Site-ul de presă ePitești.ro încropește ,pe fugă, un sondaj de opinie și vrea să inducă publicului ideea că piteștenii îl vor viceprimar pe profesorul de educație fizică și consilier local Dumitru Tudosoiu. Acest demers face parte din încercările disperate ale primarului Gentea de a-și exercita puterea executivă în stilul discreționar , netransparent și subiectiv, în totală lipsă de respect față de votul cetățeanului care alături de manipulare și populism sunt de mai bine de 30 de ani instrumentele PSD-ului. Sondajul făcut de ePitești.ro este irelevant și prea puțin important. Piteștenii au votat la urne și votul lor trebuie respectat. Viceprimarii sunt votați de consilierii locali ,majoritatea PNL și USRPLUS. Dacă nu trădează nici unul din tabăra lor ,viceprimarii vor fi de dreapta. Ni se sugerează ideea că profesorul Tudosoiu are expertiză , experiență , și altele dar noi știm că cea mai mare calitate a sa este obediența fată de Gentea. Gentea încă își face iluzii că presa , bine plătită , îi va timora pe consilierii PNL și USRPLUS , dar ,contrar așteptărilor lui ,aceștia sunt apreciați în urma faptului că nu mai votează ,fără să analizeze serios, proiectele propuse, de cele mai multe ori scumpe și prost documentate care ani de zile au drenat banul public în buzunarele firmelor agreate de primarii PSD. Tertipurile politice de genul un ,, sărac și cinstit” paravan pentru băieții deștepți au adus poporul român în starea mizeră actuală și sunt depășite. Așa că domnilor Tudosoiu și Gentea , condoleanțe! V-a murit inițiativa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here