Klaus Iohannis și soția sa au urcat pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt din țară!

Președintele României și soția sa, Carmen Iohannis, au ales să își petreacă weekendul la munte. Mai multe imagini făcute publice pe rețelele sociale îi arată pe cei doi pe vârful Moldoveanu cel mai înalt din țară, din Munții Făgăraș, Argeș.

Informația a fost dezvăluită în premieră de ultramaratonistul Polgar Levente Ioan. Acesta a postat, sâmbătă, 5 august, o fotografie pe contul său de Facebook, în care apare alături de Klaus Iohannis pe Vârful Moldoveanu.

Au schimbat câteva vorbe, președintele l-a felicitat și l-a încurajat să investească în pasiunea sa, dar au discutat și despre situații personale de la Aiud.

„Traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu unde l-am întâlnit pe domnul președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, a scris sportivul pe Facebook.Klaus Iohannis a apărut, în imaginea publicată de sportiv, echipat pentru drumeția pe munte cu geacă, pantaloni scurți și bocanci.

La puțin timp după aceea, și Carmen Iohannis a publicat pe contul său de Facebook o imagine din același loc, în care apare ținând steagul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.