JYSK inaugurează primul magazin din Mioveni! Cadouri pentru primii 150 de clienți

1,096 views

JYSK inaugurează primul magazin din Mioveni! Cadouri pentru primii 150 de clienți. Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK România, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează pe 17 ianuarie, începând cu ora 08:00, magazinul JYSK Mioveni. Amplasat pe strada I.C. Brătianu nr. 108, lângă Kaufland, magazinul JYSK Mioveni are o suprafață totală de 1000 mp. Odată cu deschiderea noului magazin, rețeaua JYSK ajunge la 68 de magazine în România.

“Începem anul în forță și deschidem două magazine în aceeași zi, continuând astfel procesul accelerat de expansiune din ultimii ani. Ambele magazine sunt în orașe noi, ceea ce înseamnă că acum brandul JYSK va fi accesibil unor clienți care, până acum, ne puteau găsi doar online. Cu ocazia deschiderilor am pregătit oferte speciale la produsele noastre, valabile timp de o săptămână. Dacă plănuiesc să schimbe ceva în casa lor sau pur și simplu sunt curioși să ne cunoască, e momentul potrivit să ne viziteze și să profite de ofertele foarte bune de la deschidere”,  a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Mioveni își deschide porțile pe 17 ianuarie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, oferte speciale de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Ziua deschiderii va fi marcată de un eveniment special, cu atmosferă veselă, DJ, baloane, cafea și croissante. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă.

“Ne bucurăm că adăugăm pe harta magazinelor JYSK două orașe noi. Pentru deschiderea JYSK Mioveni ne pregătim de mult timp, pentru că este un oraș în care credem. În această regiune vom avea trei magazine, unul în Mioveni și două în Pitești, așadar vom avea o acoperire foarte bună. Pentru că ne-am propus să ajungem la 135 de magazine în următorii ani, suntem mereu în căutarea unor spații comerciale potrivite pentru conceptul nostru de magazin. Căutăm spații de aproximativ 1300 mp și ne dorim să avem un magazin JYSK în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori”, a declarat Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

Magazinul JYSK Mioveni este amenajat după noul concept Store 3.0., care oferă clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, datorită colțurilor inspiraționale care recreează încăperi din locuință, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn și designului mai elegant.

Comments

comments