Încercările deputaţilor USR de a protesta împotriva modului de guvernare al PSD şi, mai ales, a Antenei 3, considerată a fi o televiziune apropiată partidului, îi pune de multe ori, în situaţii penibile. Cea mai recentă taxare a unui reprezentant al Uniunii Salvaţi România a fost făcută de jurnalistul Radu Tudor, la adresa lui Ionuţ Moşteanu, deputat de Argeş.

„Un deputat USR, fost secretar de stat la Transporturi in guvernul Ciolos – invitat in nenumarate emisiuni in campania electorala – spune reporterului nostru : “Este deplasat ce faceti voi, Antena 3, sa fiti trompeta unor penali”. Ionut Mosteanu se numeste si cred ca vorbea chiar despre el. Antena 3 l-a gazduit pe Mosteanu. A invitat si alti politicieni USR in campania electorala. Alaturi de PSD, PNL, ALDE. Daca Mosteanu stie despre el ca e penal, asteptam confirmarile oficiale” a scris Radu Tudor pe contul său de Facebook.

radu-tudor

Cine este Ionuţ Moşteanu

Anul trecut, în 2016, Moşteanu a ajuns să ocupe o funcţie de demnitar, secretar de stat, mutat fiind de pe poziţia de consilier al ministrului Transporturilor din Guvernul tehnocrat. El i-a luat locul chiar actualului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, care a fost atunci demis de Cioloş pentru că ar fi participat la un miting electoral.

Ionuţ Moşteanu a avut în atribuţii domeniile aerian şi naval, deşi nimic din pregătirea şi experienţa sa nu l-ar fi calificat! Înainte de a fi angajat, în primă instanţă, pe postul de consilier al ministrului Transporturilor de atunci, Dan Costescu, el a fost angajat la propria firmă, Total Branding Partners SRL. Acolo a avut un venit de 12.000 de lei şi a încasat dividente în valoare de 26.250 lei în 2015. Firma Total Branding Partners SRL, cu numai 3 angajaţi, a avut o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei, a câştigat 13.502 lei din activităţi ale agenţiilor de publicitate.

Aceasta nu l-a împiedicat pe Moşteanu să se considere calificat să îl sfătuiască pe ministru cum să cheltuiască bugetul de peste 2,5 miliarde de euro! Mai ales în domenii tehnice ca cel aerian şi naval.

Comments

comments