Miercuri, 30 martie, jurnaliştii argeșeni au fost invitați să participe alături de poliţişti, la Cupa Presei la TIR, ediția 2019. Competiţia ocazionată de Ziua Poliţiei Române 2019 s-a desfășurat la Poligonul Budeasa. Invitatul special al Poliției Argeș a fost actorul Bebe Cotimanis.

Prima parte a evenimentului a constat într-o competiție de tir pentru care jurnaliștii au folosit replici ale unor arme reale, cu aer comprimat, cu care au tras la țintă, sub indrumarea luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, cu sprijinul reprezentanţilor Clubului ,,Muntenia Air Soft Tactical Team”.

Competiția s-a desfășurat pe categorii, la fete podiumul fiind ocupat de Cristina Cazacu, corespondent Prima Tv – locul 1, Elena Marta din cadrul redacției Universul Argeșean – locul 2 și Gabriela Neacșu din cadrul redacției Argeș Tv – locul 3. La băieți, locul 1 a fost ocupat după baraj de Silviu Constantin din cadrul redacției Argesstiri.ro, locul 2 a fost ocupat de George Onea din cadrul redacției Agerpres, iar locul 3 a fost ocupat de Costi Tudor din cadrul redacției Curierul Zilei.

Premierea a fost realizată de invitatul special, Constantin Cotimanis, care a participat și la o ședință de pregătire oferită de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, pentru un viitor rol în care actorul va utiliza o armă de foc.

În cadrul evenimentului a mai avut loc o competiție, în care jurnaliștii și polițiștii s-au organizat în două echipe și au concurat într-un joc de tip ”capturează steagul”.

În zilele care urmează, polițiile municipale și orășenești vor desfășura la nivel local activități cu publicul și cu presa locală în funcție de programul stabilit la nivel local, care se vor încheia în ziua de 25 martie.

Reamintim că de Ziua Poliţiei Române, care coincide cu sărbătoarea creştină de ,,Buna Vestire”, în Piața Vasile Milea din Pitești, între orele 10.30 şi 14.00, poliţiştii argeșeni și invitați din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, vor primi vizita copiilor și jurnaliștilor interesați. Activităţile se încheie luni, 25 martie, cu şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor.

Comments

comments