Judecătorul Gabriel Apostol s-a sinucis într-un mod cumplit. A murit în ambulanță, în drum spre spital!

Controversatul judecător argeșean Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor chiar de 1 decembrie, într-un mod cu totul neobișnuit. El devenise cunoscut după ce a participat la Masterchef, dar și din cauza scandalurilor în care a fost implicat.

Ieri, bărbatul și-a injectat benzină în vene. A fost luat de ambulanță de la domiciliu, chiar soția sa fiind cea care a cerut ajutor. A ajuns la Urgențe conștient, dar confuz. Starea lui s-a degradat însă rapid, așa că, deși a ajuns conștient la spital, a plecat la București intubat și ventilat. Însă, în timpul drumului către București, a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, nu a mai putut fi ținut în viață.

Gabriel Apostol a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost suspendat de la Judecătoria Pitești, apoi desemnat judecător la Penitenciarul Mioveni.

El s-a bătut cu polițiștii într-o benzinărie pe Autostradă. Judecătorul a fost încătuşat de politişti, după ce i-a făcut pe aceştia „miliţieni“, apoi și-a bătut soția și copiii. Apoi a ajuns concurent la Master Chef.

„Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Biata femeie, ca să poată să-și facă treburile mă lega de pat. Şi încă sunt copil problemă. Soția mă crede un pic dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert e că la momentul ăsta suntem despărțiți, povestea Gabriel Apostol la Masterchef.

Şi la Masterchef, judecătorul a făcut scandal. Le-a arătat insigna sa de judecător celor trei juraţi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. „E ceva ce niciunul nu veți atinge… Eu judec pe bune”.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here