Jandarmul salvator. Sergentul major Marius Sămăreanu a donat sânge pentru un fost coleg aflat în suferință

Jandarmul salvator. Sergentul major Marius Sămăreanu a donat sânge pentru un fost coleg aflat în suferință. În urmă cu puțin timp, un apel umanitar venea din partea Asociației Internaționale a Polițiștilor (I.P.A.) prin care se solicita donarea de sânge pentru un fost polițist din județul Mehedinți. Acesta era internat la Spitalul Militar Craiova și avea nevoie de sânge pentru efectuarea unei proceduri medicale.

“În urma apelului, colegul nostru, sergent major Marius Sămăreanu împreună cu alți doi prieteni, toți compatibili, au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești unde au donat sânge pentru ca fostul nostru coleg să poată fi operat” au anunțat colegii de la IJJ Argeș.

Marius este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția 2018 și de la terminarea școlii este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Basarab I” Argeș. În prezent este operator 112 în cadrul dispeceratului unității și, spune el, este postul din care poate să ajute cât mai mulți oameni.

“Noi le mulțumim pentru gestul lor de omenie, astfel, cei trei au dat șansa la o viață normală unui om care trecea printr-o perioadă dificilă” mai spun reprezentații IJJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here