Jandarmii argeșeni își anunță prezența în weekend, pentru siguranța argeșenilor

0
177

Peste 100 de jandarmi argeșeni vor fi la datorie, în acest sfârșit de săptămână și vor desfășura mai multe acțiuni pe raza județului nostru. Efectivele de ordine publică vor acționa zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, precum și pentru verificarea respectării măsurilor sanitare impuse și de combatere a răspândirii a virusului Sars-Cov2, fie independent, fie în cooperare cu polițiștii argeșeni.

Jandarmii recomandă cetăţenilor să adopte un comportament civilizat şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgență 112 dacă sunt implicați sau observă persoane care sunt implicate în fapte antisociale.

De asemenea, având în vedere starea vremii, pe traseele montane vor fi prezenți jandarmii montani care se vor asigura că iubitorii de munte se vor bucura de natură în siguranță.

”Pentru acest lucru recomandăm persoanelor să nu se aventureze pe trasee fără echipament adecvat, să se informeze asupra gradului de dificultate al traseului, să nu consume băuturi alcoolice și să pornească în drumeții. Totodată, aceștia nu trebuie să recurgă la deteriorarea amenajărilor turistice, marcajelor sau indicatoarelor de orientare, pentru a nu crea dificultăți altor persoane care se află pe trasee”, transmite Jandarmeria Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here