Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, în baza protocolului de colaborare, organizeză în data de 22 iunie 2015, orele 17:00 o sesiune de informare.

 

Evenimentul, confirmare a importanţei dialogului şi a schimbului de informaţii între reprezentanţii mediului de afaceri şi specialişti din cadrul inspectoratului, se va desfăşura la Hotel Ramada-sala Ballroom, situat în localitatea Piteşti, strada Calea Bucureşti, nr.31 , judeţul Argeş.

Pe ordinea de zi a întâlnirii se regăsesc următoarele teme: prezentarea ghidului de evaluare a riscurilor, comunicarea evenimentelor viitoare, noutăți legislative 2015, integrarea în muncă a tinerilor absolvenți şi contractul de stagiu. 

În partea a doua a evenimentului, firma Project Matrițe, membră AOA Argeș,  va face o incursiune în domeniul fondurilor europene, evidențiind posibilitățile de finanțare a afacerilor în cadrul programelor nou lansate.

Totodată, în cadrul întâlnirii vor fi prezentate de către firma Activ Tours & Travel, membră AOA Argeș, informații privind posibilitatea organizării unei misiuni economice la Expoziția Mondială de la Milano.

Comments

comments