ITM şi AOA Argeş organizează o sesiune de informare pentru antreprenori despre noutăţi legislative şi oportunităţi de finanţare

930 views

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, în baza protocolului de colaborare, organizeză în data de 22 iunie 2015, orele 17:00 o sesiune de informare.

 

Evenimentul, confirmare a importanţei dialogului şi a schimbului de informaţii între reprezentanţii mediului de afaceri şi specialişti din cadrul inspectoratului, se va desfăşura la Hotel Ramada-sala Ballroom, situat în localitatea Piteşti, strada Calea Bucureşti, nr.31 , judeţul Argeş.

Pe ordinea de zi a întâlnirii se regăsesc următoarele teme: prezentarea ghidului de evaluare a riscurilor, comunicarea evenimentelor viitoare, noutăți legislative 2015, integrarea în muncă a tinerilor absolvenți şi contractul de stagiu. 

În partea a doua a evenimentului, firma Project Matrițe, membră AOA Argeș,  va face o incursiune în domeniul fondurilor europene, evidențiind posibilitățile de finanțare a afacerilor în cadrul programelor nou lansate.

Totodată, în cadrul întâlnirii vor fi prezentate de către firma Activ Tours & Travel, membră AOA Argeș, informații privind posibilitatea organizării unei misiuni economice la Expoziția Mondială de la Milano.

Comments

comments