Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș informează cu privire la publicarea unei noi versiuni a aplicației Revisal 6.0.7, pe 1 iunie, care va cuprinde actualizări ale codului COR, precum și o serie de modificări ce urmează a fi descrise pe site-ul Inspecției Muncii, secțiunea REGES.

Potrivit ITM Argeș, angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației nu vor mai putea transmite registrul general de evidență a salariaților începând cu data de 31 mai. Versiunile Revisal 6.0.5 si 6.0.6 vor funcționa în paralel cu versiunea nouă pentru o perioadă de cel puțin două luni.

În vederea migrării sistemului informatic REGES pentru preluarea registrului general de evidență a salariaților în versiunea nouă, va fi programată activitatea de mentenanță în perioada 31 mai – 1 iunie. Vineri, 31 mai, începând cu ora 14:00, portalul REGES pentru transmiterea online a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil temporar. Angajatorii vor putea efectua depuneri începând de sâmbătă, 1 iunie, cel târziu la ora 12:00.

Comments

comments