Istanbul Street Food Festival! În acest weekend, delicii turcești doar la Mioveni găsești!

Istanbul Street Food Festival va aduce, în premieră la Mioveni, o parte din senzațiile culinare turcești precum Adana kebap, Siș kebap, Urfa kebap, Tavuk kanat, Çöp șiș, Gozleme, Baklava, vestita înghețată turcească sau fructe de mare proaspete.

”Dacă vă place bucătăria turcească, vă invităm să faceți o inedită incursiune culinară orientală, pe parcursul a trei zile, cu ocazia Zilelor orașului Mioveni. Vă așteptăm la ,,ISTANBUL STREET FOOD FESTIVAL” să încercați preparatele maeștrilor bucătari turci, să vă bucurați de ele, împreună cu familia sau cu prietenii! De vineri până duminică, veți trăi o experiență a gusturilor și aromelor orientale de neuitat, un spectacol gastronomic pe măsură”, transmite Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni.

Nu vor lipsi nici renumitele plăcinte turcești în diverse sortimente, cu pastramă, carne de vită, brânză turcească, brânză și măsline, cu sugiuc sau cu ciocolată și alune de pădure. Tot aici veți găsi Baklavale cu sirop din lapte, unice în România, cu fistic, nucă, migdale, caimac, ciocolată sau vișine, peste 50 de sortimente de Turkish Delight, Kunefe, Katmer și multe alte deserturi savuroase.

Locație: Centrul Civic Mioveni/Str. Tudor Mușatescu
Perioadă: 1-3 iulie
Program: 12.00 – 23.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here