Irinel Bădulescu, vânător de munte la Câmpulung, înger păzitor pentru un băieţel de 10 ani! L-a salvat de la înec

266 views

Irinel Bădulescu, vânător de munte la Câmpulung, înger păzitor pentru un băieţel de 10 ani! L-a salvat de la înec. Irinel Bădulescu face parte din Batalionul 30 Vânători de Munte “Dragoslavele” din Câmpulung Muscel, este multiplu campion mondial la Kickboxing şi antrenor şi se implică în cauze sociale, fiind mentorul unor copii de la un centru social din oraşul său. Săptămâna trecută, el a fost, din nou, omul potrivit la locul potrivit pentru a da o nouă şansă la viaţă unui băieţel de doar 10 ani, care era pe cale să se înece în mare.

Ministerul Apărărrii Naţionale a publicat povestea bravului soldat câmpulungean şi a isprăvii sale pe contul de Facebook.

„€Vrem să îl cunoașteți pe caporalul Irinel Bădulescu

Săptămâna asta Irinel a salvat de la înec un băiețel de 10 ani.
A ajuns la el chiar în momentul în care copilul înspăimântat era tras în larg de curenţii puternici. Părinţii şi oamenii de pe plajă i-au mulţumit cu ochii în lacrimi.

Irinel face parte din Batalionul 30 Vânători de Munte “Dragoslavele” din Câmpulung Muscel și este multiplu campion mondial la Kickboxing. Este, de asemenea, antrenor de kickboxing şi…un om cu suflet mare. Irinel a avut grijă de un om al străzii, iar acum are grijă de niște copii de la un centru din Câmpulung Muscel.

Vom reveni cu frumoasa poveste a lui Irinel Bădulescu, pentru că ceea ce face el pentru copiii centrului este incredibil.

Irinel, ne mândrim cu tine!” au scris colegii săi militari.

Comments

comments