Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argesului și Muscelului, preoții și bunii creștini din întreaga Eparhie, sunt alături de tânăra Lia Manuela Spiridon, diagnosticată cu o boală gravă – leucemie.

Pentru a învinge boala, are nevoie de transplant de măduvă, operația având loc la o clinică din străinătate, iar suma necesară ar fi de 200.000 euro, imposibil de suportat din bugetul familiei.

La Spitalul Fundeni din București, Lia a primit vizita Părintelui Consilier Robert Nicolae, coordonatorul Sectorului Social, Filantropic și de Misiune, care i-a oferit, o icoană – dar din partea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, precum și o serie de cărți duhovnicești, precum și un cuvânt de întărire. Prezent a fost și Părintele Inspector Media, Ciprian Necula, care se va ocupa de prezentarea cazului prin canalele mass-media.

Implicate în strângerea de fonduri sunt Sectoarele: Economic și Constructii Bisericesti, coordonate de P.C.Consilier Caliopie Ichim și Sectorul Social, Filantropic și de Misiune.

S-a rânduit ca în perioada 26 martie – 19 aprilie 2015, fiecare preot paroh să anunțe enoriașii de acest caz. Sumele vor fi colectate pe bază de tabel, urmând a se centraliza la protopopiate.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne învrednicească să putem ajuta această fiică a Bisericii noastre, în încercarea prin care trece, cât mai repede și într-un mod concret.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI