Salvamontiștii din Târgu Jiu au primit vizita Părintelui Arhiepiscop Calinic. Pe 15 aprilie, Părintele Arhiepiscop Calinic a vizitat, împreună cu Retevoi Valentin – Șeful Salvamont Nucșoara, Baza de Salvare Montană din Târgu Jiu, unde au fost întâmpinați de profesorul Sabin Cornoiu, Președintele Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România.

La eveniment a participat și prințul Nicolae al României, care dorește să urmeze cursurile autorizate pentru a deveni salvator montan.

Domnul Sabin Cornoiu a mulțumit Chiriarhului Argeșului și Muscelului, care este Părintele spiritual al Salvamont România pentru implicare și atenta purtare de grijă. A fost prezentată zona de activitate, modul de organizare, echipamentele de lucru și de intervenție, dar și rezultatele deosebite obținute în activitate. Serviciul Salvamont al Consiliului Județean Gorj este recunoscut și apreciat pentru modul deosebit de organizare și rezultatele activității specifice, dar și prin implicarea în acțiuni în folosul comunității”, transmite Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

 

Comments

comments