Peste 100 de elevi din comuna argeșeană Stolnici au primit ghiozdane și rechizite școlare. Acțiunea face parte din proiectul eparhial social-filantropic ,,Ghiozdanul meu” inițiat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului la începutul acestui an școlar.

Evenimentul s-a desfășurat la Școala Gimnazială ,,Constantin Bălăceanu” în prezența părintelui consilier Andrei Diaconescu, ca reprezentat al Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, cu sprijinul preoților din parohiile protopopiatului Costești.

Copiii s-au bucurat de toate darurile primite și au promis că vor încerca să obțină rezultate foarte bune la învățătură în acest an școlar.

”În zilele următoare caravana socială ”Ghiozdanul meu” va ajunge și în alte localități ale județului Argeș, scopul fiind acela de a se diminua abandonul școlar și de a se ușura situația financiară a familiilor defavorizate din cuprinsul Eparhiei. La finalul acestei acțiuni peste 1000 de elevi vor devenii beneficiarii acestor daruri oferite de parohiile argeșene”, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Comments

comments