Marți, 22 ianuarie, la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” din Pitești a avut loc evaluarea activităţii desfăşurate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Basarab I” Argeş în anul 2018. Alături de colonel doctor Gheorghe Lupescu – comandantul Jandarmeriei Argeș au fost prezente și oficialităţile judeţene, dar și inspectorul general al Jandarmeriei Române – colonelul Ionuț Cătălin Sindile și colonelul magistrat Constantin Udrea – judecător în cadrul Curții Militare de Apel București.

Potrivit IJJ Argeș, în anul 2018, structurile de ordine publică ale inspectoratului au executat un număr de 12.477 misiuni, cu folosirea a 31778 jandarmi. Inspectoratul asigură protecţia instituţională, supravegherea şi ordinea publică la un număr de 27 de obiective, supravegherea şi intervenţia la 447,5 km de conducte magistrale de transport produse petroliere precum şi paza şi protecţia transporturilor de produse cu caracter special, de bunuri şi valori şi corespondenţă clasificată.

În anul 2018, I.J.J. Argeş a recrutat 409 candidaţi

La data de 31.12.2018, procentul de încadrare al inspectoratului se situa la 98,00 %. În anul 2018, I.J.J. Argeş a recrutat 409 candidaţi la instituţiile de învăţământ pentru formarea personalului propriu, din care 37 pentru instituţiile de formare a ofiţerilor, fiind admişi 12 candidaţi şi 204 pentru instituţiile de formare a maiştrilor militari şi subofiţerilor, fiind admişi 75 candidaţi.

Ionuț Sindile, șeful Jandarmeriei Române, la Pitești: ”Avem într-adevăr un deficit de imagine după 10 august”

Ionuț Sindile: ”Sunt părți ale muncii Jandarmeriei Române care s-au văzut și părți care nu au fost cunoscute. Avem într-adevăr un deficit de imagine după 10 august, la care lucrăm. Suntem niște oameni care nu am știut să vorbim, să ne lăudăm. Noi nu am știut să comunicăm într-o manieră în care societatea să cunoască foarte bine care este rolul nostru și la bine, și la rău, ca într-o familie, ca într-o căsătorie. Este una din prioritățile noastre: o comunicare publică mai bună a Jandarmeriei Române, pe care noi va trebui să știm să o facem, pentru ca oamenii să știe care este rolul nostru. La Argeș, resursa umană există și voință există”.

Comments

comments