Ionuţ Olariu, consilier municipal şi Codruţ Matei, consilier local, pentru un mediu curat

0
1053

Reciclarea înseamnă protecţia mediulu. Echipamentele electrice şi electronice conţin substanţe periculoase pentru sănătatea noastră, dar şi pentru mediul înconjurător. De aceea, atunci când un echipament electric ajunge la stadiul de deşeuri, acesta nu trebuie aruncat la gunoi, ci dus la un centru de colectare.

Acest lucru l-au făcut şi doi membri ALDE Argeş, Ionuţ Olariu, consilier local la Piteşti şi Codruţ Matei, preşedintele Tineretului ALDE Argeş şi consilier local Bascov. Cei doi tineri au vizitat Caravana ECOTIC și Stația de Reciclare a Deșeurilor Electrice, Electronice și Electrocasnice, care staționează în perioada 23 – 25 mai la Bascov şi au adus și un monitor, cinci televizoare, două imprimante și un casetofon pentru reciclare.

„Nu am venit cu mâna goală, ci am adus și un monitor, cinci televizoare, două imprimante și un casetofon. Toate acestea nu făceau altceva decât să polueze, mai devreme sau mai târziu, mediul înconjurător. Cei care mai aveți de aruncat astfel de deșeuri, mai aveți timp azi până la ora 19.00, maine în prima parte a zilei, iar apoi caravana se mută în Pitești, pe strada Nicolae Dobrin, iar după câteva zile, în parcarea de la Bowling”, a precizat Codruţ Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here