Ion Mînzînă, PSD: Guvernul falimentar ne va lăsa în costumul lui Adam până la finalul acestui an!

0
31
Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș:
Puneți-vă toate economiile la loc sigur, dragi argeșeni, dragi români. Guvernul falimentar ne va lăsa în costumul lui Adam până la finalul acestui an!
Rata inflației a urcat la 5% în luna iulie 2021, față de 3,9%, cât era în iunie 2021, timp în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 2,33%, cele nealimentare cu 7,64%, iar serviciile cu 2,74%. Sunt datele publicate chiar astăzi de Institutul Național de Statistică.
Tot INS arată faptul că prețurile au crescut în ultimele 12 luni (august 2020 – iulie 2021) cu 3,1% față de precedentele 12 luni (august 2019 – iulie 2020).
Ba mai mult, numai în ultima jumătate de an prețurile de consum au crescut cu 4,4% (decembrie 2020 – iulie 2021), iar aproape un sfert din acest procent, adică 1%, a fost numai creșterea din iunie până în iulie!
Avansul amețitor al scumpirilor îi va face pe români să nu-și mai permită alimente esențiale, asta în timp ce Florin Cîțu nu știe nici măcar prețul unei pâini, căci el nu mănâncă așa ceva, după cum domnia sa a declarat într-un moment de sinceritate.
Este real ce a spus, comparabil cu situația țării. Practic, nici prețurile nu pot să nu crească atât timp cât țara nu este guvernată. Relația cauză – efect din interviul despre prețul pâinii reflectă exact modul de lucru al premierului în raport cu România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here