Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș: Într-un timp record, adică în mai puțin de 6 luni, Guvernul Cîțu a făcut din România o țară eșuată!

Cu o economie EȘUATĂ, cu un sistem de învățământ EȘUAT, cu un sistem medical EȘUAT, cu o agricultură DECIMATĂ, România devine din ce în ce mai săracă. Țara se poate salva doar dacă acest Guvern al eșecului pleacă, iar din acest motiv PSD a inițiat o moțiune de cenzură!

Și asta deoarece România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice, prețurile sunt într-o continuă creștere, puterea de cumpărare scade accelerat, banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii, firmele românești și agricultura au fost abandonate, viitorul a generații întregi de elevi a fost grav afectat, 1.500 euro pe minut se adaugă la deficitul comercial al țării, PNRR s-a transformat din Redresare în Sărăcire Programată, iar sănătatea publică este sub o continuă terapie intensivă!

Eșec pe linie! Acest Guvern trebuie să plece!”.

Comments

comments