Ion Mînzînă: Anul viitor va fi unul destul de complicat pentru că trebuie să câștigăm toate alegerile în Argeș

Prezent în teritoriu, liderul PSD Argeş, Ion Mînzînă, a avut un mesaj clar pentru social-democraţi: Le-am transmis tuturor că, politic, anul viitor va fi unul destul de complicat pentru că trebuie să câștigăm toate alegerile în Argeș.

 “Am reluat Adunările Generale și Conferințele de Alegeri în organizațiile locale ale PSD Argeş. Am avut weekend plin, în care m-am revăzut cu prietenii din teritoriu.

Și nu am mers singur în organizațiile în care am avut alegeri. Am fost însoțit, firește, de echipa de la nivel județean- parlamentarii Cristina Stocheci, Nicolae Georgescu şi Nicolae Pavelescu, Ion Georgescu – primar al orașului Mioveni, Ion Baicea primar al oraşului Costeşti, Marius Nicolaescu – vicepreședinte al Consiliului Județean, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Ştefan Vlad Niculae, Eduard Dima – director adjunct DRDP București, Petre Funie– primarul comunei Slobozia, Ciprian Ţurlea – viceprimar al orașului Mioveni, consilieri județeni.

Primarul Alin Văduva a fost ales președinte al PSD Davideşti! Face treabă bună în comună și sunt convins că nu există concurent pe măsură!

La Mozăceni, președintele organizației a fost desemnat viceprimarul Marin Stăncuțu.

Primarul din Rociu, Mihai Victor Bălășoiu, a fost ales, fără emoții, președinte al organizației. La Suseni, consilierul local Romică Ciurea a fost ales președinte!

La Negraş, primarul Constantin Alexandru a fost reales în fruntea organizației.

Le-am transmis tuturor că, politic, anul viitor va fi unul destul de complicat pentru că trebuie să câștigăm toate alegerile în Argeș.

Și o vom face, pentru că avem un singur lucru de făcut: să muncim ca să dezvoltăm comunitățile noastre și să ducem #ArgeșulPePrimulLoc. Și exact asta facem!” – a declarat liderul PSD Argeş, Ion Mînzînă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here