Ion Mînzînă: Am devenit brusc o țară verde, în plină criză energetică, cu facturi împovărătoare pentru cetățeni

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș:Am fost provocat să spun de ce cred că unele investiții evoluează atât de greu și singura explicație pe care am dat-o la Cafeaua cu piper, de la Antena 3 Pitești, cu privire la unele decizii luate de statul român de-a lungul timpului a fost una și plauzibilă.

Dintr-o slugărnicie prost înțeleasă față de Uniunea Europeană, ne punem barieră și în documentația de atragere de fonduri europene și în cea ce privește mediul. Ne-am pus singuri piedici, am inventat tot felul de avize de dat, am amânat sau întrerupt o mulțime de proiecte din cauza celor mai ridicole motive…

Am devenit brusc o țară verde, în plină criză energetică, cu facturi împovărătoare pentru cetățeni și administrația publică și falimentare pentru firme. De ce? Pentru că altă treabă nu mai avem, ne-am rezolvat toate problemele.

În plină criză energetică, ne închidem termocentralele, de exemplu. Polonia a refuzat să ajungă în această situație, iar cea mai mare putere din UE, Germania, de unde „luăm cu toții lumină”, tocmai ce a inaugurat o termocentrală în care a investit peste 1,8 miliarde de euro”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here