Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni: ”Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există!”

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni: Pentru cei de la guvernare, orașul Mioveni parcă nici nu există!

Dacă verificăm documentele oficiale privind proiectele propuse de către actualii guvernanți, vom vedea că Mioveniul nu este menționat nicăieri!

Mă refer acum la bulevardul Dacia, care este parte componentă a unui drum național și care este neasfaltat. Din acest motiv, disconfortul participanților la trafic este mare, iar vibrațiile care se transmit către unele blocuri și locuințe afectează structura de rezistență.
Dacă guvernanții nu pot sau nu știu ce să facă privind reabilitarea acestui drum, le cer public să ni-l transmită nouă în administrare pentru a-l putea reabilita, chiar dacă ar fi nevoie să facem un împrumut!

Credeți că dacă la mai bine de un an de când sunt la guvernare nu au fost în stare să repare 5 km din bulevardul Dacia, vor reuși cei care ne conduc acum să facă toate drumurile și autostrăzile pe care le-au promis?

Prin modul în care acționează, cei de la putere nu fac rău primarului Ion Georgescu, ci fac rău comunității din Mioveni, fac rău celor peste 30.000 de locuitori din Mioveni și platformelor industriale din acest oraș!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here