Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, este nora cardiologului argeșean Marius Mihăilă. Deși este de fel din Oradea, rudele din partea soțului ale ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă sunt originare din Argeș, mai exact din Rociu.

Soțul doamnei ministru, doctor și el, Marius Călin Mihăilă, este fiul binecunoscutului cardiolog argeșean Marius Mihăilă și nepotul unui alt medic, ginecologul Adrian Mihăilă.

DR. Marius Mihăilă

Dr. Mihăilă Marius Călin este Medic primar Radiologie-Imagistică medicală. A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca (2004). A fost confirmat prin concurs în rezidențiat în specialitatea Radiologie-Imagistică, pe care a finalizat-o la Clinica de Radiologie din Cluj-Napoca (2009). Dupa rezidențiat a lucrat ca medic specialist timp de un an la Spitalul Eduard Herriot (Lyon)

Tot la Cluj a făcut facultatea și Ioana Mihăilă, fiind absolventă în promoția 2005. S-a clasat între primii 100 de candidați pe țară la examenul național de rezidențiat, profesând ca medic endocrinolog în Cluj și în Oradea, iar în 2016 a promovat cu nota 10 examenul pentru obținerea gradului de medic primar.
Deţine împreună cu soţul său două clinici medicale și a coordonat caravane medicale prin care au fost oferite servicii medicale gratuite în satele din județul Bihor.

Comments

comments