Invitaţie specială la un eveniment unic. Cum să ai grijă, iubire şi compasiune faţă de tine însuţi

403 views

CATEVA LECTII PE CARE PARINTII SI SCOALA NU TE-AU INVATAT

1 DAY WORKSHOP DE EXPLORARE, CONECTARE SI TRANSFORMARE PERSONALA SI PROFESIONALA

Echivalentul a 5 sedinte de coaching. Esti gata pentru un salt in evolutia ta?

ACESTA ESTE EVENIMENTUL PERFECT PENTRU TINE DACA:

Iti place sa te conectezi cu gandurile si emotiile tale.
Esti dornic de cunoastere si de transformare personala si profesionala.
Vrei sa creezi spatiu si timp pentru o viata mai buna.
Vrei sa stai la carma vietii tale si sa iti creezi viitorul in termenii tai.
Iti place sa traiesti pentru tine, nu urmand sau impresionand multimea.
Ai trecut prin greutati care au lasat rani vii in sufletul tau.
Iti doresti sa descoperi grija si compasiunea de sine adevarata.
Esti intr-o profesie stresanta si ai pierdut atentia de sine.
Lucrezi cu oamenii, iar grija si compasiunea sunt esentiale in munca ta.
Esti cadru medical, profesor, psiholog, psihoterapeut, coach, ziarist,  avocat, judecator, leader, manager.
Esti gata pentru nivelul urmator de trezire si evolutie personala si profesionala.

INCLUDE ELEMENTE DIN:

Antropologie.
Filosofie.
Coaching & Mentoring.
Mindfulness and Hypnosis.
Consiliere vocationala si de cariera.
Psihologie individuala, de grup si sociala.
Psihologie transpersonala.
Psihoterapie Integrativa.

Workshopul va avea loc in data de sambata, 14 septembrie 2019,  intre orele 10 si 17.00 in superba Sala ONIX si atmosfera extraordinara  a HOTELULUI RAMADA din Calea Bucuresti, nr. 31, Pitesti

Afla programul AICI

Rezerva-ti locul AICI

CINE VOR FI GAZDELE?

Nicoleta s-a nascut in Pitesti si are o practica internationala in Londra, Marbella si Bucuresti.
Nicoleta are 15 ani de studii universitare si postuniversitare si este calificata ca psiholog clinician, terapeut, consilier, hipnoterapeut, coach si mindfulness practitioner.

Nicoleta este:
Creatoarea “Modelului de Explorare Personala”, (Personal Exploration Model), o abordare moderna si non-medicala a terapiilor prin vorbire: https://thesignificantyou.com/personal-exploration-model/.
Fondatoarea platformei “Tu esti important”, (The Significant You), un forum prin care intentioneaza sa mute atentia oamenior de la teoriile din carti si conditionarea sociala catre experienta reala de viata, intuitia, intelepciunea si resursele lor infinite de crestere si evolutie personala: https://thesignificantyou.com/the-significant-you/.
Autoarea a 4 programe terapeutice intensive si focusate pe solutii, (Wellbeing Exclusive Packages), destinate oamenilor ocupati care doresc rezultate rapide si  cu adevarat transformatoare de viata:
https://thesignificantyou.com/exclusive-packages/.
Afla mai multe informatii despre Nicoleta pe urmatorul website: https://thesignificantyou.com/.
Sau pe contul ei de Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/nicoleta-porojanu-965967185/.

Daca aveti intrebari puteti lua legatura cu Nicoleta la urmatoarea adresa de email: nicoleta@thesignificantyou.com
Sau prin telefon:
+447988479148 (Whatsup)
+34696005944
+40786231091 (Va raspunde Stefan).

Alina s-a nascut in Bucuresti si are o cariera de success in Microsoft. A lucrat de a lungul timpului cu companii de renume precum  UniCredit, Oracle si Danone.
Alina a absolvit Facultatea de Marketing, are un Master in Business Communication si este absolventa a scolii de coaching MindLearners cu peste 150 de ore  de coaching livrate clientilor.
Alina este:
Senior Manager cu o experienta de peste 14 ani  in analiza strategica, executie in finante si IT, lucrand in proiecte atat la nivel  EMEA cat si gobal.
Life & Executive Coach si formator de lideri cu mare pasiune pentru programele de dezvoltare a talentelor.
Artist cu pasiune pentru pictura care pretuieste libertatea de a fi cine este si  onestitatea de a privi dincolo de partea frumoasa a tuturor lucrurilor.
Crede in magie si in capacitatea noastra de a crea minuni si de a ne transforma, de a ne construi vietile prin povestile pe care ni le spunem in mintile noastre.
Iubeste sa ii sprijine pe ceilalti in schimbarile lor si sa sadeasca mai multa constienta de sine si introspectie personala, plecand chiar de la descoperirea de sine si calatoria ei personala in viata.
Afla mai multe informatii despre Alina pe urmatorul site:
https://www.facebook.com/Povesti-in-Culori-201882233732295/.
Sau pe contul ei de Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/alina-cristache-21985a3/.
Daca aveti intrebari puteti lua legatura cu Alina la urmatoarea adresa de email: cristache.alina@gmail.com.
Sau prin telefon:
+40730013590  (Whatsup)

Matei s-a nascut in Bucuresti si are o experienta de 15 ani in TV si entertainment, la care se adauga 6 ani de antreprenoriat cu focus pe identificarea si dezvoltarea de talente.
Matei a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si scoala de coaching Mind Learners, iar in ultimii ani a lucrat ca mentor, coach, managing partner, team builder, talent scouter si project manager.

Matei este:
Fondatorul programului de coaching in scoli pentru adolescenti – Cine vrei sa fii? In ultimul an, programul a ajuns la peste 700 de elevi cu varsta cuprinsa intre 12 si 19 ani, din Bucuresti, Harsova si Campina. In prezent, proiectul se transforma intr-o structura de cursuri modulare care abordeaza increderea in sine, alegerea drumului in viata, antreprenoriatul, constientizarea, meditatia si tehnici din teatrul de improvizatie.
Fondator al iCoach Transformation, start-up dedicat experientelor transformationale sub forma excursiilor, taberelor pentru adolescenti si a team building-urilor. Conceptul imbina experientele inedite din locuri exotice cu yoga, meditatie, coaching si exercitii desprinse din teatrul de improvizatie.
Organizator si facilitator de workshop-uri si fondator al conceptului The Tribe, pe care il desfasoara in mai multe spatii de co-working din Bucuresti. In cadrul The Tribe, Matei mediaza discutii libere intre grupuri de oameni, pe teme alese de participanti si eventual prezentate/sustinute chiar de membrii grupului. Scopul este o cunoastere mai profunda a propriei persoane, a celor din jur si imbratisarea vulnerabilitatilor.
Co-fondator al casei de discuri Quantum Music, unde a activat pana in martie 2019 ca managing partner si talent scouter.
Crede cu tarie ca misiunea lui este aceea de a-i ajuta pe oameni sa diminueze distanta dintre performanta si potential.
Afla mai multe informatii despre Matei si ce face el aici: https://www.facebook.com/matei.stanculescu.
Sau de pe contul lui de Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mateistanculescu/.
Daca aveti intrebari, puteti lua legatura cu Matei prin email: matei.stanculescu@gmail.com.
Prin platforma Atlas Help: https://atlashelp.net/ro/a/matei.stanculescu.
Sau prin telefon:
+40 741 138 777 (Whatsup)

 POVESTEA ACESTUI WORKSHOP

Nicoleta, Alina si Matei s-au unit in pasiunea lor de a-i inspira pe cei din jur si au pus bazele acestui workshop de explorare, conectare si transformare personala. Gazdele au multe decenii de experienta in domeniul coaching-ului si continua sa incurajeze oamenii sa isi construiasca vieti fericite si implinite.

Cele 3 gazde au intalnit in munca lor oameni minunati si talentati care erau aspri cu ei insisi, care aveau asteptari irealiste de la viata, indiferent ca atinsesera succesul sau inca se straduiau sa isi gaseasca chemarea in viata, sau care fusesera afectati de intamplari nefericite si dureroase. Multi dintre acesti oameni extraordinari vroiau cu tarie sa se transforme si sa isi creeze vieti pe care sa le traiasca cu pasiune si bucurie, insa traiau nefericiti pentru ca ei cautau raspunsurile in lumea exterioara si nu inauntrul lor.

Ei isi urmau idolii si normele sociale, uitand de visurile personale, credeau in adevaruri insulflate de altii, erau foarte afectati de ce gandeau cei din jur despre ei, aveau dificultati in a-i intelege pe cei din jur cu adevarat, traiau in presiune si conflicte desi inauntrul lor isi doreau sa cultive relatii pozitive si satisfacatoare cu ceilalti, aveau dificultati in alegerea sau mentinerea carierei, se simteau pierduti, lipsiti de creativitate sau nu reauseau sa isi atinga obiectivele in ciuda investitiilor semnificative de timp, finante, efort si renuntari personale.

Foarte adesea, acesti oameni au facut alegeri importante in toate aspectele vietii lor urmand regulile si deciziile altora si ignorand vocea dinauntrul lor, intrucat nu au fost niciodata introdusi in conceptul de iubire, grija, acceptare si compasiune de sine. Atunci cand acesti oameni au fost ghidati sa isi exploreze vietile, ei au reusit sa se conecteze cu cine erau inauntrul lor si cu ce era important si semnificativ in vietile lor si schimband alegerile personale ei si-au transformat vietile profund si permanent.

Au inceput sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si pe cei din jur, si-au rezolvat conflictele, si-au vindecat suferintele sufletesti si au facut alegeri personale, profesionale si sociale aliniate la visurile, aspiratiile si valorile lor intriseci. Gazdele acestui workshop au invatat nu doar din experienta lor personala, si profesionala, dar si din povestile de viata a multor oameni pe care i-au cunoscut, care au trecut prin conditionarea sociala si dificultatile inerente ale vietii si au reusit sa iasa din ele iluminati, conectati cu ei insisi si cu cei din jur si total transformati.

Nicoleta, Alina si Matei sunt acum foarte fericiti sa impartaseasca experienta lor de viata personala, sociala si profesionala cu tine in cadrul acestui workshop nou in Pitesti.

Daca simti adancul sufletului tau ca viata iti poate oferi mai mult decat ce traiesti azi, daca inca esti indurerat dupa o pierdere majora, daca iti doresti o schimbare, daca simti ca te pui permanent sub presiune sa fii mai bun, sa stii mai mult si sa castigi mai bine, daca nu iti poti crea un spatiu pentru toleranta, acceptare, iubire, grija si compasiune de sine, daca simti ca inca ti-ai dori sa explorezi cine esti, cine vrei sa devii, cu ce vrei sa te ocupi si ce aduce scop si semnificatie vietii tale, daca traiesti cateodata confuzie si inca iti rescrii destinatia in viata, atunci acest workshop va fi platforma perfecta sa te ghideze in cautarile tale catre alinare, lumina si claritate.

LA SFARSITUL ACESTUI WORKSHOP VEI SIMTI:
• o capacitate mai mare de constientizare de sine si a lumii inconjuratoare
+ o conectare mai adanca cu toate laturile fiintei tale
+ o abilitate crescuta de auto-reflectie
+ o intelegere mai clara a parcursului vietii tale
+ o alinare a durerilor sufletesti
+ o inclinatie catre armonie, echilibru si liniste sufleteasca
+ o incurajare sincera sa ceri si sa oferi iertare
+ o acceptare mai mare a existentei tale in toate aspectele ei
+ o deschidere mai larga fata de resursele tale interioare
+ o apreciere calda a calitatilor si abilitatilor tale speciale
+ o perceptie mai corecta a valorii de sine
+ o dorinta curata de grija, iubire si compasiune de sine
+ o incredere crescuta in sine, ceilalti si umanitate
+ o intelegere mai profunda fata de cei cu care lucrezi
+ o claritate in ce priveste chemarea, vocatia si cariera ta
+ o motivatie crescuta sa iti urmezi visurile si aspiratiile pierdute

Costul este subventionat partial de organizatia THE SIGNIFICANT YOU din Londra.
Tu platesti DOAR 100 RON.

Rezerva-ti locul AICI.

 

Comments

comments