Invitaţie la… imaginaţie. Apă Canal 2000 SA organizează concurs de machete dedicat zilei Mondiale a Apei. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti invită elevii argeşeni să îşi testeze imaginaţia şi creativitatea, să îşi demonstreze spiritul de echipă şi grija faţă de apă şi de mediul înconjurător prin participarea la concursul de machete „Apă pentru viitor“, organizat de societate în perioada 10 februarie – 20 martie 2020.

Concursul de machete este organizat pentru a marca Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la data de 22 martie, având ca temă în acest an „Apa şi schimbările climatice“.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Media – Piky“.

Tot pentru a sărbători acest eveniment, societatea Apă Canal 2000 continuă tradiţia începută cu mulţi ani în urmă şi îşi deschide porţile pentru elevii şi profesorii interesaţi de a cunoaşte şi a vedea etapele potabilizării şi epurării apei. Astfel, în perioada 23 – 25 martie 2020, aceştia pot vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti / Topoloveni / Costeşti, în baza unei solicitări transmise prin e-mail la adresa: contact@apa-canal2000.ro.

Cele două acţiuni sunt organizate în cadrul Programului Educaţional Piky desfăşurat de societate din anul 2003.

„Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Relaţii Clienţi, tel. 0348.807.105. Vă aşteptăm cu drag!” este mesajul conducerii societăţii Apă Canal 2000 SA.

Comments

comments