Investiţie de peste 24 de milioane de lei pentru modernizarea străzilor şi extinderea reţelei de apă şi canalizare în comuna Priboieni

În mai puţin de o lună, primarul Sorin Lupu din Priboieni a semnat trei contracte de o importanță majoră pentru dezvoltarea și modernizarea comunei pe care o conduce.

La finalul lunii februarie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, primarul Sorin Lupu a semnat contractul pentru „Eficientizare energetică clădire administrativă – sediul primăriei Priboieni”, iar marţi, 14 martie, edilul şi-a mai pus semnătura pe alte două proiecte finanţate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare de peste 24 de milioane de lei:

1. Proiect integrat pentru modernizare și extinderea rețelei de canalizare menajeră și a rețelei de apă potabilă în comuna Priboieni în sumă totală de 16.783.496,28 lei.

2. Modernizare străzi comuna Priboieni în sumă totală de 7.752.662,53 lei.

„Am început o serie de lucrări în infrastructura localității, care vor continua şi în următorii ani. Sunt lucruri care trebuie realizate, iar cetățenii noștri merită asta. Nu vreau să enumăr aici străzile reabilitate sau în curs de reabilitare, și nici alte investiţii, pentru că eu consider că sunt lucruri normale, care trebuie realizate. Nu ne vom opri însă aici! Modernizarea comunei noastre va continua pentru ca toţi locuitorii să beneficieze de condiţii civilizate de trai” – a declarat primarul Sorin Lupu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here