Vineri, 21 octombrie, începând cu ora 09.00, Penitenciarul Colibaşi din Mioveni organizează întrecerile sportive organizate în cadrul celei de a treia „Olimpiadă a deţinuţilor”. La eveniment participă peste 100 de deţinuţi din penitenciarele Bucureşti-Jilava, Bucureşti-Rahova, Colibaşi, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focşani, Găeşti, Mărgineni, Ploieşti, Târgu-Jiu, Timişoara şi Centrul de detenţie Craiova.
Activitatea este organizată de Penitenciarul Colibaşi în parteneriat cu Clubul Sportiv Dacia Mioveni, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Clubul Sportiv Dacia 2012 Mioveni, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, Centrul Cultural Mioveni şi Asociaţia “Sfinţii Spiridon şi Irina”.
Participanţii se vor întrece în competiţii de fotbal, tenis de masă și darts pe terenurile de sport și în sala de sport din incinta Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni.
În paralel, va fi prezentată o expoziţie cu obiecte confecţionate de deţinuţi în cadrul atelierelor ocupaţionale din trei unităţi penitenciare.

Comments

comments