Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la completarea şi depunerea formularului 230 şi a Declaraţiei Unice miercuri, 16 mai 2018, începând cu ora 1200, în sala de consiliu de la sediul Primăriei oraşului Mioveni, Bdul. Dacia, nr. 1.

Sunt invitaţi contribuabilii din Mioveni şi localităţile învecinate, care pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la completarea şi depunerea formularului 230 şi a Declaraţiei Unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoane fizice.

La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii mai 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual) şi va cuprinde o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Comments

comments