CNADNR lanseaza un concurs de fotografie. Acesta se adreseaza tuturor pasionatilor de calatorie si de fotografie, dar nu numai.

Cele mai bune si mai inedite fotografii, dar si cele mai reprezentative pentru Companie vor fi premiate si se va organiza o expozitie deschisa in acest sens in cadrul Ministerului Transporturilor.

Concursul se va desfasura pe durata unui an de zile.

Fotografiile se trimit pe adresa: presa@andnet.ro (in mail se vor specifica toate amanuntele necesare, cum ar fi numele participantului, numele fotografiei, dupa caz, daca are o poveste in spate anume, locatie, etc).

Apoi fotografiile se posteaza de catre administratorul paginii de facebook a CNADNR cu hastag-urile #cnadnr #concursdefotografie.

Facem precizarea ca pentru a fi validate, fotografiile trebuie sa contina macar fragmente din drumuri nationale sau autostrazi si sa fie relevante pentru Companie, dar sa respecte si tematica concursului.

PREMII: Vor fi acordate: 12 premii lunare, un premiu de popularitate
– premiul cel mare.

Premiul lunar: si Premiul de popularitate: cazare 2 nopti (un week-end) la una dintre locatiile asigurate de catre CNADNR.

Premiul cel mare/ final: – un aparat foto.

Anuntarea premiilor se va face pe pagina de facebook a CNADNR si pe adresa de e-mail a concurentilor nominalizati. Datele de anuntare ale castigatorilor:

Premiul lunar va fi anuntat in data de 10 a lunii urmatoare.

Premiul de popularitate  – Premiul cel mare vor fi anuntate la finalul concursului.

VALIDAREA SI SELECTAREA FOTOGRAFIILOR

Se va face de catre o comisie alcatuita din reprezentanti ai CNADNR.

REGULAMENT:
1. DATA SI DURATA CONCURSULUI – Data de incepere a concursului: 4 martie 2016. Durata concursului va fi de un an de zile.

2. NUMARUL MAXIM DE FOTOGRAFII ADMISE PE LUNA  –  Un singur participant poate trimite maxim 5 fotografii pe luna.

3. CONDITII DE PARTICIPARE – Acelasi concurent poate participa in fiecare luna, cu conditia de a posta alte fotografii in luna urmatoare. Astfel va avea mai multe sanse de castig. Fotografiile trebuie sa apartina celor care participa, sa nu fie luate din alte surse sau sa ridice probleme cu drepturile de autor.

4. PREMIUL DE POPULARITATE Fotografia care va primi cele mai multe like-uri pe pagina de facebook a CNADNR va primi un weekend la una dintre locatiile asigurate de catre Companie.

5. PREDAREA FOTOGRAFIILOR Odata postate pe pagina de facebook a Companiei, fotografiile vor fi predate si in format de print (fisier jpg. sau tiff.) – la rezolutie maxima (minim A4 – maxim A1 la 300 dpi) – la adresa: presa@andnet.ro. Acestea vor fi insotite de datele corecte si complete de identificare ale fotografului/ concurentului.

6. INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR – Precizam ca CNADNR nu-si asuma drepturile asupra fotografiilor trimise si care se dovedesc ca nu apartin concurentilor.

7. FOLOSIREA FOTOGRAFIILOR INTRATE IN CONCURS – Fotografiile selectionate vor fi folosite in materialele de promovare offline si online ale Companiei si vor fi insotite de semnatura autorului.
Fotografiile trimise intra in proprietatea Companiei odata cu acordul dumneavoastra de a participa la concurs si odata cu transmiterea lor catre CNADNR.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR – Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE – Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca fotografiile cu care intra in concurs sa poata fi folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale online, tiparite, audio, video etc.

10. DISPOZITII FINALE Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

11. INCETAREA CONCURSULUI Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII – Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

NOTA: Angajatii Ministerului Transporturilor si implicit cei ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale nu pot participa la concurs.

Comments

comments