Caz cel puţin neobişnuit petrecut de 8 martie la Călineşti. O femeie a fost înjunghiată de concubinul său, care apoi a încercat, aparent, să se sinucidă.

Echipajul de Ambulanţă sosit la fața locului l-a luat pe agresor, care era extrem de agitat, dar soţia a refuzat şi să fie examinată şi să urce în ambulanţă cu bărbatul.

Femeia avea două lovituri de cuţit, una în gât şi una în spate, între omoplaţi, dar aparent nu părea afectată prea rău. Deabia după ce echipajul medical a plecat, din cauza faptului că se agita foarte rău, jugulara externă, unde fusese lovită prim adată, a ceedat şi femeia a intrat în stop hemoragic. Vecini au solicitat din nou, prin 112, ajutor de la Ambulanţă, victima ajungând la spital cu tensiune 0.

În această situaţie, la Ambulanţa Argeş s-a deschis o anchetă care să lămurească aspectele cel puţin neclare din această intervenţie. De ce primul echipaj nu a anunţat problemele cu care se confruntă, respectiv refuzul femeii de a fi examinată, şi nu a solicitat ajutor de la colegi, dat fiind că a trebuit să plece cu agresorul, în timp ce victima înjunghierii a rămas pe loc. De ce, dacă se reclama un astfel de atac cu cuţitul, nu au examinat victima, chiar dacă aceasta spunea că se simte bine? De ce a durat aproape două ore până când a fost recuperată şi femeia?

De asemenea, polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat.

Comments

comments