INFO DAY, organizat de către Comisia Europeană, are loc în perioada 1 – 2 februarie 2022

INFO DAY, organizat de către Comisia Europeană, are loc în perioada 1 – 2 februarie 2022. Cei interesați se pot înregistra până la data de 28 ianuarie 2022, pentru a participa la sesiuni online privind implementarea măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țări terțe.
În data de 1 februarie 2022 reprezentanții Comisiei Europene vor prezenta politica de promovare în vederea sprijinirii tranziției către un sistem alimentar european mai durabil, legătura acesteia cu strategia “Farm to Fork” și evaluarea politicii de promovare a produselor agricole. De asemenea, vor fi prezentate prioritățile programului anual de lucru și cerereile de propuneri pentru anul 2022.
În data de 2 februarie 2022, discuțiile se vor axa pe dezvoltarea campaniilor de succes. Participanții vor avea ocazia să asculte prezentări ale oficialilor Comisiei Europene, experților externi și ai coordonatorilor de proiecte. Prezentările zilei vor evidenția mai multe aspecte provocatoare, cum ar fi abordarea durabilității în propunerile de programe pentru 2022 și alinierea proiectelor la obiectivele Green Deal, Strategiei Farm to Fork, Planului European de Combatere a Cancerului și Ghidurilor dietetice bazate pe alimente sănătoase. De asemenea, vor fi discuții asupra modului de stabilire a unei bune strategii de campanie de promovare și a modului de dezvoltare a campaniilor de comunicare privind producția și consumul durabil UE, analizând provocările și așteptările, cu exemple și bune practici.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „GET EU FUNDING το PROMOTE YOUR AGRIFOOD PRODUCTS ABROAD. 1 February 2022 2 February 2022 Virtual, Belgium ENJOY TSFROM EUROPE Online Info day on the 2022 AGRI Promotion Calls for proposals”
Ca parte a acestui eveniment, sunt organizate sesiuni interactive dedicate potențialilor beneficiari în vederea depunerii de propuneri de programe cu beneficiari multipli.
Sesiunile vor fi transmise în direct, accesând următoarele linkuri:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here