Inedit de Ziua Copilului: Desene pe asflat pe Ulița lu` Fane Ştefan din Stâlpeni. Școala Populară de Arte și Meserii Pitești organizează cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sâmbătă 1 iunie, la Stâlpeni, un eveniment inedit.

Astfel, începând cu ora 10.00 pe una dintre ulițele satului (Ulița Rizoiu – cunoscută de toată lumea ca Ulița lu` Fane Ştefan) va avea loc un concurs de desene pe asfalt, adresat elevilor din ciclul primar și gimnaziu din Stâlpeni. La ora 12.00 vor fi premiați atât câștigătorii, cât și elevii școlilor din Stâlpeni cu cele mai bune rezultate la învățătură. Școala de Arte și Meserii Pitești le va oferi celor prezenți un spectacol care îi va avea ca protagoniști pe cei mai talentați cursanți de la clasele de chitară, dans modern și muzică ușoară, dar și pe copiii Ansamblului de dansuri populare ”Pițigaia” din Stâlpeni, și ei cursanți ai Școlii Populare de Arte.

Evenimentul se numește ”Copilăria în natură”, se află la a doua ediție și este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Primăria și Consiliul Local Stâlpeni.

Comments

comments