Industrializarea județului Argeș trebuie privită și abordată din perspectiva creșterii substanțiale a nivelului de trai, transmite Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat pentru Camera Deputaților.

Industrializarea oferă însă și mijloace pentru a controla risipa de forță de lucru care poate fi utilizată în altă parte. Munca este, știm cu toții, o componentă a procesului de producție care necesită optimizare, iar pentru acest lucru, conservarea energiei umane este o componentă vitală.

Am setat industrializarea județului ca unul dintre obiectivele cheie: este cea care creează noi oportunități de locuri de muncă, deci reducerea sărăciei prin generarea de oportunități de angajare. În cea mai mare parte, industrializarea garantează asigurarea stabilității în cariera oamenilor. La urma urmei, atât întreprinderile, cât și persoanele fizice au nevoie siguranță, indiferent de starea în care se află economia”, declară candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților.

Material realizat de Editura Realitatea Argeșeană la comanda PMP – Organizatia Județeană Argeș, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200012.

Comments

comments