Magdalena Șerban, femeia care în urmă cu un an și patru luni a împins o tânără în fața unei garnituri de metrou în stația Dristor, a fost condamnată marți la închisoare pe viață. Decizia Tribunalului București este definitivă.

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce la finalul lui 2017 a fost împinsă intenţionat în faţa garniturii. Când tânăra a încercat să se salveze şi să revină pe peron, femeia a lovit-o cu piciorul în cap, izbind-o de tren. Totul a durat 10 secunde, dupa care suspecta s-a facut nevazuta. Experizele psihiatrice au arătat că femeia avea discernământ în momentul în care a comis faptele, astfel că a putut răspunde penal în faţa legii. Chiar înainte de acest gest, Magdalena Șerban a mai încercat să împingă o tânără în fața metroului, în stația Costin Georgian. Prima victimă, care a reuşit să se salveze, a fost o fată de 20 de ani.

Şi în primă instanță, Magdalena Șerban a fost condamnată tot la închisoare pe viață și la plata unor daune. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia de condamnare dată în octombrie 2018 de Tribunalul Bucureşti, femeia având de plătit şi daune morale de 60.000 euro.

Comments

comments