Începe turneul internațional „Argeș Open Wheelchair Tennis”! Primăria Pitești este partener

Ediția a V-a a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități – BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis – se va desfășura în comuna Bascov, în perioada 11-14 august 2022, fiind un proiect realizat, în parteneriat, de către Asociația „Primii pași spre performanță”, alături de Tenis Club AS Pitești, sub înaltul patronaj al Federației Române de Tenis și al Federației Internaționale de Tenis, prin care se promovează sportul de performanță în rândul tinerilor cu dizabilități.

Primăria Municipiului Pitești este partener în organizarea acestui eveniment, unic în România, alături de Consiliul Județean Argeș și de Primăria Bascov.

Am deschis astăzi, prin conferința de presă, ediția a V-a a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități – BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis – în organizarea căruia Primăria Pitești este unul dintre partenerii importanți. Sunt un iubitor al sportului și consider că practicarea lui oferă tuturor posibilitatea de a își depăși limitele, de a ținti către performanță individuală și de a obține o versiune mai bună a propriei persoane, pe lângă avantajul de a fi un mijloc optim de integrare în comunitate!

Felicit organizatorii acestui eveniment sportiv și, mai ales, participanții la competiție, pentru perseverența, determinarea și forța interioară de care dau dovadă, calități cu impact motivațional important pentru generația tânără de astăzi și nu numai!

Municipiul Pitești sprijină, și în acest an, turneul ce se va desfășura la Star Arena Bascov și invit piteștenii să asiste la partidele din cadrul evenimentului și să se bucure de energia aparte a unei competiții unice în țară!”, transmite primarul Cristian Gentea.

În cadrul turneului din acest an, clasificat la categoria ITF Futures Series, cu premii în valoare de 3.500 USD, vor participa 44 de sportivi paralimpici, din 15 țări, aceștia urmând să concureze la trei categorii: Men, Women, Quad.

Detaliile competiției vor fi anunțate în cadrul conferinței de presă dedicată acestui eveniment, care va fi susținută de către organizatori miercuri, 10 august, de la ora 12:00, la Primăria Pitești. Festivitatea de deschidere a turneului „BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis”, ediția a V-a, va avea loc joi, 11 august, de la ora 17:00, în incinta bazei sportive „Star Arena” din Bascov. După desfășurarea probelor sportive, în zilele de 12 și 13 august, competiția se va încheia cu Festivitatea de premiere, programată pentru ziua de duminică, 14 august, începând cu ora 12:00.

Iubitorii sportului și ai tenisului, în special, sunt așteptați să asiste la desfășurarea partidelor și să îi încurajeze pe sportivii participanți la această competiție, prin care Argeșul arată, încă o dată, că are un cuvânt de spus la nivel național și internațional, obiectivul acestui turneu fiind acela de a demonstra că în România există un climat favorabil înaltei performanțe în sport, în general, și în scaun rulant, în special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here