Joi, 3 august, la Baza Sportivă “Star” – Bascov va avea loc deschiderea oficială a Turnelui “BRD Argeș Open Wheelchair Tennis ” și BRD Bucharest Open Wheelchair Tennis, un proiect al Federației Române de Tenis, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, prin care se promovează sportul de performanță în mijlocul tinerilor cu handicap.

Primul turneu a avut loc în anul 2015 și până în prezent s-au organizat 4 turnee de tenis internațional, în diverse orașe, pentru a promova tenisul de câmp în rândul persoanelor cu dizabilități. În România sunt 7 sportivi cu dizabilități care practică tenisul de câmp în scaun rulant și care sunt în clasamentul ITF.

Anul acesta, la tuneul din Argeș, participă 27 de sportivi din România, Italia, Grecia, Spania, Turcia, Republica Moldova, Irak, Croația. Turneul este organizat de Flavius Crăciun, campion la tenis de câmp în scaun cu rotile, care astăzi s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, cu vicepreședintele Ion Mînzînă şi cu directorul ADI Servsal, Gabriel Moiceanu.

Comments

comments