Începe depunerea cererilor pentru obţinerea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece

Primăria Piteşti pregăteşte acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze naturale, energie electrică şi lemne, cărbuni, combustibili petrolieri pentru SEZONUL RECE.

Începand cu data de 09.10.2017 va demara acțiunea de primire a cererilor și a declarațiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, în vederea aplicării prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările și completările ulterioare şi a Normelelor Metodologice de aplicare a acesteia, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.920/2011, cu modificările și completările ulterioare, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2017 –・31 martie 2018.

Informații suplimentare se găsesc pe site-ul Primăriei Piteşti, la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești, tel. 0372030420 sau la SC Termo Calor Confort SA Pitești, cu sediul în Calea București, bl. U4- mezanin și în centrele de colectare a cererilor stabilite de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here