Pentru al şaptelea an la rând, Teatrul pentru Copii şi Tineret “Aşchiuţă”, secţie a Teatrului Al. Davila, organizează un festival pentru copii. De data aceasta, festivalul se va desfășura în mai multe zone din județ.

Evenimentul va debuta pe 8 octombrie, la secția Teatrului Așchiuță din Pitești, când va avea loc premiera spectacolului “O altă capră cu trei iezi”. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Luni, 9 octombrie, Teatrul Dorian din Giurgiu va juca în sala mare a teatrului spectacolul “Apolodor”, un spectacol oferit gratuit pentru copiii din centrele de plasament din Argeș.

Miercuri, 11 octombrie, la Casa de Cultură “Pr. Ion Ionescu” din Topoloveni vor fi două reprezentații ale Secției “Așchiuță” cu spectacolul, “O altă capră cu trei iezi”. Tot miercuri, la Casa de Cultură “Tudor Mușatescu” din Câmpulung, teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești va susține la spectacolul “D-ale lui Păcală”. Același spectacol va fi prezentat și la Teatrul Al Davila.

Joi, la Topoloveni și Mioveni, Teatrul “Toni Bulandra” va juca “Amintiri din Copilărie”.

Vineri, la Topoloveni vor fi două spectacole ale Teatrului Stela Popescu din București, “Dl.Goe”. Tot vineri va fi jucată la Domnești piesa “Legenda lacului Învârtita”, piesă ce va fi jucată și sâmbătă la Pitești.

La încheierea festivalului se va juca piesa “Ursul păcălit de vulpe”.

 

Comments

comments