Update! Incendiu produs la un sediu de birou din cadrul unui mall în Municipiul Pitești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Ajunși la fața locului, militarii au constatat că aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de către personalul autorizat privind al complexului comercial și că, în construcția de pe terasa mall-ului, era inundată cu fum dens. În primă fază incendiul a fost localizat de către instalația de stingere a clădirii care a fost declanșat de produsele incendiului.
A ars: pe o suprafață de aproximativ 5 mp, circa 50 de kg de materiale plastice;
Sursa probabilă: efectul termic al curentului electric;
Împrejurarea: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice.

Posibil incendiu într-un birou situat la etajul 2 în Vivo Mall Pitești. Se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD de prim ajutor, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Comments

comments